Orpheus and the Pearl

Författare: Kim Paffenroth
Utgiven: 2010
Betyg: 4/5

Denna utgåva
Förlag: Belfire Press
Utgiven: 2010
Sidor: 48

Nu har jag äntligen fått tid att läsa en av de två novellerna jag vann från Swedish Zombie.
Den här novellen handlar om det underliga uppdragen som Dr. Catherine MacGuire får. Jag måste erkänna det att jag har ganska svårt att skriva om noveller utan att avslöja för mycket. Därrför tänkte jag ddenna gången låta baksidetexten tala för sig själv.

in 1920 Massachusetts, Dr. Catherine MacGuire is mysteriously called to the home of the famous Dr. Wallston, to assist with some emergency that defies even his skill. The life-threatening problems she finds there have less to do with broken bodies than with warped souls, and it will take all of her skill as a healer to fix them.
 
Det jag kan säga är att jag tyckte att denna novell var superbra! och jag hoppas att Nevermore av David Dunwoody är lika bra.

Paket i brevlådan

Idag låg det ett tjockt kuvert i brevlådan! Självklart slet jag upp det direkt och där var David Dunwoody-paketet som jag vann hos SwedishZombie. Nu måste jag  bara få tid att läsa dem också. Men jag tror nog att det blir att jag smiter in med i varje fall novellerna och lägger ifrån mig den bok jag läser just nu.

Jag vann David Dunwoody-tävlingen

Whoop whoop!!

Snacka om att jag blev glad när jag fick ett mail där det stod att jag har vunnit tävlingen hos Swedish Zombie!!

Helt otroligt och när jag läste den andra vinnarens bidrag kändes mitt hur mesigt som helst.

Om ni vill läsa alla bidragen så titta in här.