My true love gave to me

 
My true love gave to me
Författare: Stephanie Perkins m.fl.
Originaltitle: -
Utgiven: 2014
Serie: -
Genre: Unga vuxna
Utläst: 161223
Betyg: 4/5

Denna utgåva
Förlag: St. Martin´s Griffin
Översättare: -
Tryckt: 2016
Bindning: Häftad
ISBN: 9781250059314
Sidor: 321

Baksidestext
If you love holiday stories, holiday movies, mad-for-TV holiday specials, holiday episodes of your favorite sitcoms, and, especially, if you love holiday anthologies, you´re going to fall in love with My True Love Gave to Me: Twelve Holiday Stories by twelve bestselling young adult writers, edited by the internationally bestselling author Stephanie Perkins. Whether you enjoy celebrating Christmas or Hanukkah, Winter Solstice or New Year´s, there´s something here for you. So curl up by the fireplace and get cozy. You have twelve reasons this season to stay indoors and fall in love.

Första meningen
It was cold out on the patio, under the deck.
 

En väldigt mysig novellsamling med jul, hanukkah och nyår i fokus. En del var självklart bättre än andra, men överlag en riktigt bra nivå på alla.
 
Jag gjorde som så att jag läste en novell per dag fram till jul, som en kortare variant av en julkalender. Och med tanke på allt jobb och övrigt julbök så där i slutet av december så blev det alldeles lagom läsning för min del.
 
Det var bara en liten sak som jag reagerade på. Och det var att i en av novellerna så följer en tjej med Tomten på hans julklappsutdelning och då när de är i ett hus i Sverige så snackar de om att det ställts ut kakor till Tomten. Men i Sverige så ställer man ju ut gröt och inte kakor. Så där hade författare kunnat vara lite mer noggrann i sin research.

Kommentera inlägget här :