Hollywoodmän

 
Författar: Jackie Collins
Originaltitle: Hollywood Husbands
Utgiven: 1986
Utläst: 131101
Betyg: 2,5/5
 
Denna utgåva
Förlag: Forum
Översättare: Riina Larsson
ISBN: 91-37-09512-9
Tryckt: 1988
Sidor: 495
 
Baksidestext
Två stora evenemang äger rum i Hollywood ett svalt veckoslut i feberuari.
Den ena ett bröllod.
Det andra en begravning.
Vilka gifter sig? Vem är död?
JACK PYTHON - mannen som har allt: en egen TV-show, en utstrålning som bländar, ett förhållande med den begåvade Oscar-belönade aktrisen Clarissa Browning, allt utom tro på att kärleken existerar?
HOWARD SOLOMAN, filmbolagschefen som jagas av kariärlystna kvinnor, sin societetshungriga hustruoch en alltmer pressande arbetsbörda?
MANNON CABLE, skådespelaren alla talar om, som längtar efter bättre roller och sin exfru, vackra Whitney Valentine Cable, som trots bristande talang gjort karriär inom filmbrnschen?
WES MONEY, den sjaskige bartendern som byter en torftig tillvaro mot ett liv i lx när han flyttar in i superstjärnan Silver Andersons sängkammare?
JADE JOHNSON, världens högst betalda fotomodell, som med sin naturlighet och sitt röda hår uppväcker något hos Jack som han inte trodde fanns?
Någon har lärt sig att hämnden är en trogen vän och ett effektivt vapen...
 
Projekt: Hyllvärme
 

En typisk Jackie Collins roman där hon exponerar de röriga relationerna som utgör Hollywoodsociteten. Av någon anledning så är de flesta i hennes böcker, eller i varje fall minst hälften, sexgalningar. Vet ej varför, det kanske är så på riktigt också eller så tycker hon bara att det tillför en extra lite krydda till historien. För mig kvittar det om de är med eller inte, de gör historien varken bättre eller sämre. 

Kommentera inlägget här :