Forever geek

 

Forever geek
Författare: Holly Smale
Originaltitle: -
Utgiven: 2017
Serie: Geek Girl #6
Genre: Unga vuxna
Utläst: 170821
Betyg: 4/5

Denna utgåva
Förlag: HarperCollins
Översättare: -
Tryckt: 2017
Bindning: Häftad
ISBN: 9780007574667
Sidor: 428

Baksidestext
Harriet Manners knows almost every fact there is. Modelling isn’t a sure-fire route to popularity. Neither is making endeless lists. The people you love don’t expect you to transform into someone else. Statistically you are more likely to not meet you Australian ex-boyfriend I Australia then bump into him there. It’s time for Harriet to face the future. Time to work out where her heart lies. To learn how to let go…

Första meningen
My name is Harriet Manners, and I’m lucky.

Serie

1. Geek girl
2. Model misfit
3. Picture perfect
4. All that glitters
5. Head over heels
6. Forever geek

 

Extra böcker
Geek drama
All wrapped up
Sunny side up

 


Här har vi den avslutande delen i Geek Girl-serien. Och jag tycker att det känns som ett värdigt avslut. Alla trådar som lagts ut genom hela serien knyts ihop (även de som jag först inte ens förstod var lösa trådar). Vi får återse de flesta karaktärer som möt i de tidigare böckerna, det var dock en som jag saknade och jag tyckte det var lite synd att hon inte var en del av slutet eftersom hon var en så står del av början.
 
Som vanligt har Harriet en massa planer som inte riktigt går som hon tänkt och hon strular till det för sig själv med sina lögner, men hon försöker bättra sig. Den här gången har hon rest till Australien och tagit med sig både sin bästa vän och mormor. Hon smiter in på en audition, tar ett jobb hon nog inte borde, blir räddad av ett tämligen bekant ansikte och överhör något som får henne att planera om hela resan.
 
Jag kommer verkligen sakna att hänga med Harriet Manners. Det har varit så roligt att följa hennes utvecklig från "den fula ankungen" till att acceptera sig själv med vårtor och allt.

Kommentera inlägget här :