Bokrean 2016

 
Nu har ju bokrean dragit igång. Och självklart har jag varit och shoppat. Sju böcker plus en målarbok blev det.Tycker att jag höll i tyglarna ganska bra eftersom jag bara köpte böcker som jag verkligen ville ha Så där fick jag godkänt. Nu gäller det bara att det inte något extra spontaköp men tror nog att det inte kommer bli några problem.
 
 
Jag hade ju även förbokat två böcker på Bokus som jag fick hem igår. Men då fick jag en liten överraskning, och tyvärr inte av den bättre sorten. Jag hade beställt Hemligheternas rike och Ture Sventon i Stockholm men bara den förstnämnda var med. Istället för Ture Sventon boken hade de skickat med en bilderbok om Stockholm. Ringde direkt till Bokus kundservice för att rätta till det. Men då visade det sig att Ture Sventon i Stockholm var tillfälligt slut...
 
Men tjejen i kundservicen var helt super. Hon krediterade den Ture Sventon boken och sa att jag inte behövde retunera den andra Stockholms boken utan att jag fick den helt gratis. Superproffsigt gjort, inget strul eller bök, vilket resulterde i att en från början riktigt tråkig händelse blev någonting bra istället. Så tummen upp för tjejen på Bokus kundservice.
 
 

Kommentera inlägget här :