Skuggan

 

Skuggan
Författare: Petrus Dahlin och Lars Johansson
Originaltitle: -
Utgiven: 2012
Serie: The world of voodoo #1
Genre: Unga vuxna
Utläst: 170110
Betyg: 2/5

Denna utgåva
Förlag: Rabén&Sjögren
Översättare: -
Tryckt: 2012
Bindning: Inbunden
ISBN: 9789129684223
Sidor: 426

Baksidestext
”Ruben och Miranda stod och stirrade på golvet. Mellan dem på det röda tyget låg voodoodockan och glodde tillbaka. Ett flyende minne av en kort med högst verklig mardröm. En vaken mardröm som knappt gick att skilja från verkligheten. Ruben vände sig långsamt mor Miranda och mötte hennes blick. De såg varandra i ögonen. Bröstkorg mot bröstkorg. Båda andades tungt, märkligt fyllda av energi och utmattning på en och samma gång. Deras ansikten var blanka av svett. Hade de gjort voodoo tillsammans? På riktigt?”
I den västafrikanska byn Ooms rasar sedan tusen år ett krig mellan två rivaliserade klaner. Den slutgiltiga striden är nära och uppgiften att försvara och leda sitt folk vilar nu på Skuggans axlar. För att kunna vinna måste Skuggan fly långt bort för att samla kraft en kraft som endast kan uppnås genom voodoo.
Men för den som öppnar dörren till voodoons värld och börjar experimentera med magi finns det ingen återvändo…

Första meningen
Dixon flydde skräckslagen ut i djungeln.

Serie
1. Skuggan
2. Samlingen

 


Nej, detta var ingen hitt. Väldigt seg, ointressant handling och ingen verkar ha korrekturläst den. Jag kommer absolut inte läsa fortsättningen, är inte ens det minsta nyfiken på hur det går.

 

Kort och oinspirerad recension. 

Kommentera inlägget här :