Head over heels

 
Head over heels
Författare: Holly Smale
Originaltitle: -
Utgiven: 2016
Serie: Geek Girl #5
Genre: Unga vuxna
Utläst: 160811
Betyg: 4/5


Denna utgåva
Förlag: Harper Collins
Översättare: -
Tryckt: 2016
Bindning: Häftad
ISBN: 9780007574650
Sidor: 446

Baksidestext
Harriet Manners knows many facts. Fourteen squirrels were once detained as spies. Snackes and Ladders and Chess were both invented in the same country. Astronauts’ hearts beome rounder in space. And for once, she knows exactly how her life should go. If only everyone else would stick to the plan…

Första meningen
My name is Harriet Manners, and I have friends.

Serie

1. Geek girl
2. Model misfit
3. Picture perfect
4. All that glitters
5. Head over heels

 

Extra böcker
Geek drama
All wrapped up
Sunny side up

 


I den femte boken om Harriet Manners bestämmer hon sig för att det är hon som ska vara den goda fen. Hon ska bland annat se till så att Wilburs ekonomiskaproblem försvinner, att alla i hennes nya gäng är så glada de bara kan bli och para ihop ensamma själar. Och för att klara av allt så gör hon planer, mängder av planer. Som hon kanske borde laminera, bara för säkerhetsskull.

 

Geek Girl-serien är så härlig. Det är så skönt med böcker som inte är onödigt allvarliga. Att det bara händer en massa tokiga saker så att man tänker ”Oh shit, nu är det kört”, men sen så löser allt sig till slut ändå. Men kanske inte alltid på det sättet om man tänkte sig.

 

Så om ni vill förlänga sommaren lite till, speciellt nu när solen inte vill vara med oss, så tycker jag att ni ska ta upp en Geek Girl-bok. Det är så mycket hjärta i dem att de höjer värmen med minst 10 grader helt själva, kombinera med en stor gosig filt för extra myskänsla.

 

Kommentera inlägget här :