All That Glitters

 
All That Glitters
Författare: Holly Smale
Originaltitle: -
Utgiven: 2015
Serie: Geek Girl #4
Genre: Unga Vuxna
Utläst: 160204
Betyg: 4/5

Denna utgåva
Förlag: Harper Collins
Översättare: -
Tryckt: 2015
Bindning: Storpocket
ISBN: 9780007574612
Sidor: 457

Baksidestext
Harriet Manners knows many facts.
Toilet roll was invented by the Chinese in 600 AD. A comet’s tail is always points away from the sun. The average healthy heart beats 70 times per minute. Even when it’s broken. But she knows nothing about making new friends at Sixth Form. And even less about being a glittering supermodel success. Which she now is – apparently…

Första meningen
My name is Harriet Manners, and I am a genius.
 

Serie
1. Geek girl
2. Model misfit
3. Picture perfect
4. All that glitters
5. Head over heels (ej utkommen)

 

Extra böcker
Geek drama
All wrapped up

 


I All That Glitters är Harriet tillbaka i England och ska lite försent börja Sixth Form (jag har ingen aning om vad det egentligen motsvarar men jag tänker mig att det är första året på gymnasiet, skulle stämma åldersmässigt i varje fall). Men hon ska göra det utan Nat, vilket betyder att hon måste skaffa en ny vän. Och hon går in för det hel hjärtat, hon tar på sig kläder i färger som säger att hon är en bra vän (vit, gul och orange), hon ler sitt allra vänligaste leende och hon bakar kakor. Och det fungerar. För första gången i sitt liv är Harriet populär. Alla vill vara hennes vän, men inte av de anledningar som hon tror.
 
Jag tycker så galet mycket om denna serie och All That Glitters är så sååå nära att få full pott. Själva grund historien är ungefär den samma i alla böckerna, det är bara detaljerna som är lite olika. Men det gör inget, varför ändra på ett vinnande koncept? Man vet exakt vad man får av Holly Smale och det är helt underbart.

Kommentera inlägget här :